Koropstart 1. september på Fjerritslev skole kl. 19.30

Fjerritslev Bykor byder op til sang efter lang pause.

Så er hverdagen ved se ud som før 11. marts 2020. Danmark lukkede effektivt ned – og det gjorde Fjerritslev Bykor også. Siden efteråret 2020, hvor vi en kort periode havde ansat en anden dirigent, har koret været tavst.

Nu er der lys forude og med udsigt til normalisering af alle forhold – også i forhold til at synge – melder Fjerritslev Bykor sig på banen af udbydere til et travlt efterårs- og vinterprogram for alle danskere.

Vi trænger til at få rørt stemmerne igen. Derfor vil noget tid blive afsat til at finde ud af at synge sammen igen. Det vil dykket ned i den nye højskolesangbog både for at synge gamle kendte sange, men også for at lære nye. Et par af sangene arbejder korets dirigent, Kaj Pries, med at lave flerstemmig sats til.

Desuden skal der arbejdes hen imod julekoncerterne. På nuværende tidspunkt er der aftale om to julekoncerter og en tredje er i støbeskeen. Til de koncerter bliver der skiftet ud i korets sædvanlige repertoire, idet Kaj Pries har fundet to nye satser til koret, hvoraf den ene har tekst af Kaj Munk. Der bliver selvfølgelig også plads til de kendte og elskede julesalmer, som koret ikke vil undvære at synge.

Fjerritslev Bykor har gennem mange år haft et motto. Derfor skal der hermed lyde en opfordring til alle – det være sig nuværende, tidligere og kommende kormedlemmer: Syng dig glad i Fjerritslev Bykor!

Koret mødes første gang onsdag d. 1. september kl. 19.30 på Fjerritslev Skole.

Vel mødt!