Forårskoncert i Fjerritslev Kirke 8. maj kl 15.00

”Nu lakker det ad tiden småt” – hvor Fjerritslev Bykor indbyder til forårskoncert.

For første gang i 2 år, afholder Fjerritslev Bykor forårskoncert. Det har koret set frem til. Efter nogle gode julekoncerter i december er koret klar til at vise, at formen er tilbage efter den lange nedlukning.

Programmet er lagt an med overvejende danske forårs- og kærlighedssange. Der bliver genhør med ”Lyse nætter” af Alberte Winding, ”Nattergalen på sin gren” og ”Vårvise”- begge af Sebastian samt ”Nu lakker det ad tiden småt”. Af nyere sange kan nævnes: ”Sommerens ø”, ”Skal alt blive tavshed” og ”Anemonesangen”. Der bliver også lejlighed til at synge med på ”Forelsket i København” fra filmen af samme navn.

Selv om programmet fortrinsvis er på dansk, er der også blevet plads til et par engelske tekster. Publikum får anledning til at lytte til og måske synge med på ”Side by Side” og ”Morning has Broken”. Der bliver også plads til et enkelt ekstranummer, der kommer til at appellere til netop at synge med. Det skal ikke afsløres her hvilken sang, der er tale om. Vi vil lade det være en ”cliff-hanger”, der kan lokke sangglade gæster til koncert.

Koncerten finder sted i Fjerritslev Kirke søndag d. 8. maj kl. 15. Som altid dirigeres koret af Kaj Pries og ledsages på klaver af Anders Krogh.