Koncert i Løgstør Kirke 23-05-24

Koncert med Fjerritslev Bykor i Løgstør Kirke kl 19.30

Torsdag den 23. maj kl. 19.30 vil kirkerummet i Løgstør Kirke genlyde af smukke forårsklange, når Fjerritslev Bykor gæster Løgstør for at give en forårskoncert i kirken. Det store kor på godt 50 sangere har indøvet et meget varieret program, startende med kendte forårssange som Velkommen lærkelil og Grøn er vårens hæk, og ligesom man udenfor kirken kan nyde lærkesangen og de nyudsprungne grønne træer og buske, så bliver der også rig lejlighed til at nyde korets fortolkninger af forårets farver og stemninger.

Efter forårssangene og et par fællessange med publikum synger koret en afdeling med sange fra film og musicals, og her kan publikum glæde sig til smukke udgaver af Singin in the Rain og Over the Rainbow. Koret slutter af med tre sange, der går i et med stemningen i det smukke kirkerum. Det er den svenske: Min plats på jorden og den keltiske bortsendelsessalme: Må din vej gå dig i møde, hvorefter koret sætter et foreløbigt punktum med Mozarts lille genistreg Ave verum corpus. Et foreløbigt punktum, for mon ikke koret som altid har et ekstranummer i ærmet. Som sædvanlig ledes koret af Kaj Pries og akkompagneres af Anders Krogh.

Der tages en entré på 50 kr. ved indgangen.